UPGRADE YOUR BROWSER

We have detected your current browser version is not the latest one. Xilinx.com uses the latest web technologies to bring you the best online experience possible. Please upgrade to a Xilinx.com supported browser:Chrome, Firefox, Internet Explorer 11, Safari. Thank you!

AR# 24125

8.2i EDK - After I create a design for the ML501 to use System ACE, System ACE does not work

Description

I created a design to use the System ACE controller on an ML501 board, but the System ACE does not work.

Solution

There are some errors in the XBD file that is provided for the ML501 board that require modifications as follows: 

 

1. Open the ML501 XBD file: 

C:\EDK\board\Xilinx\boards\Xilinx_ML501\data\Xilinx_ML501_v2_2_0.xbd 

 

2. Make the following changes: 

 

Change the following: 

 # System ACE (CPU.U2) Connection to V2P7 PORT SYSACE_CLK = sysace_clk, UCF_NET_STRING=("LOC=AF11", "IOSTANDARD = LVCMOS33", "PERIOD = 30000 ps") # Input CLK 

 

To: 

I# System ACE  

PORT SYSACE_CLK = sysace_clk, UCF_NET_STRING=("LOC=AB12", "IOSTANDARD = LVCMOS33", "PERIOD = 30000 ps") # Input CLK 

 

Change the following: 

PORT AUDIO_SDATA_OUT = ac97_sdata_out, UCF_NET_STRING=("LOC=AC11") 

PORT AUDIO_SYNCH = ac97_sync, UCF_NET_STRING=("LOC=AD11") 

 

To: 

PORT AUDIO_SDATA_OUT = ac97_sdata_out, UCF_NET_STRING=("LOC=AC11", "IOSTANDARD = LVCMOS33") 

PORT AUDIO_SYNCH = ac97_sync, UCF_NET_STRING=("LOC=AD11", "IOSTANDARD = LVCMOS33")

AR# 24125
Date Created 09/04/2007
Last Updated 05/20/2014
Status Archive
Type General Article